Vliv slin klíštěte Ixodes ricinus na antivirový účinek interferonů - Širmarová, Jana (Jihočeská univerzita, 2010)
Charakterizovali jsme vliv slin Ixodes ricinusna antivorvé účinky interferonů a buněčné signální dráhy stimulované IFN? a IFN?.
The influence of Ixodes ricinus saliva on the antiviral effect of interferons
Keywords: klíštěcí sliny; interferon; Jak/Stat signální dráha; fosfatidylinositol-3 kináza; tick saliva; interferon; Jak/Stat signalling pathway; phosphatidylinositol-3 kinase