Internetový marketing - Komárková, Hana (Jihočeská univerzita, 2019)
Cílem diplomové práce je analyzovat a zhodnotit internetové marketingové aktivity vybrané firmy a vypracovat doporučení pro jejich zlepšení. Pro lepší porozumění oblasti podnikání a využívání internetového marketingu v podniku byla provedena analýza marketingového prostředí. Dále jsou detailně popsány využívané nástroje internetového marketingu pomocí analýzy internetového marketingového mixu a internetového komunikačního mixu. Na základě zjištěných výsledků jsou vypracovány návrhy na zvýšení efektivity internetového marketingu.
Internet Marketing
Keywords: internetový marketing; internetový marketingový mix; internetový komunikační mix; reklama na internetu; internet marketing; internet marketing mix; internet communication mix; internet advertising