Spokojenost a pracovní chování - Frydrychová, Václava (Jihočeská univerzita, 2013)
Bakalářská práce se snaží definovat pracovní spokojenost se vztahem k pracovnímu chování. Teoretická část se opírá o poznatky z odborné literatury. Součástí práce je i dotazníkové šetření, jehož cílem bylo zjištění celkové pracovní spokojenosti a nejdůležitějších faktorů, se vztahem k pracovnímu chování.
Satisfaction and work behaviour
Keywords: potřeby; spokojenost; pracovní chování; pracovní postoje; faktory pracovní spokojenosti; řízení lidských zdrojů; personální psychologie; Needs; satisfaction; work behaviour; work attitude; factors of job satisfaction; management of human resources; personnel psychology