Seismická komunikace hlodavců - Kimáková, Kateřina (Jihočeská univerzita, 2022)
Bakalářská práce se zabývá vlivem příbuznosti, habitatu a aktivity na přítomnost seismické aktivitou a seismické komunikace u hlodavců. Shromážděná data jsou vyhodnocena fylogenetickou analýzou.
Seismic communication in rodents
Keywords: seismická komunikace; seismická aktivita; hlodavci; seismic communication; seismic activity; rodents