Odměňování zaměstnanců a vliv na jejich motivaci ve vybraném podniku - Sýkorová, Aneta (Jihočeská univerzita, 2022)
Tato práce se zabývá hodnocením systému odměňování a vlivu na motivaci zaměstnanců ve vybraném podniku a následným doporučením změn pro zlepšení situace. Teoretická část zpracovává způsoby odměňování v ČR, motivační teorie a tzv. devatero motivačních pravidel. Praktická část je již zaměřena na konkrétní podnik, kde byly použity metody analýzy, porovnávání a syntézy. Jako zdroj dat sloužily dotazníky v tištěné podobě.
Remuneration of Employees and Infulence on their Motivation in a Company
Keywords: odměňování; motivace; zaměstnanec; analýza; remuneration; motivation; employee; analysis