Marketingový mix ve firmě Sellier & Bellot, a.s. - Zákostelná, Dagmar (Jihočeská univerzita, 2011)
Cílem mé bakalářské práce bylo zhodnocení nástrojů marketingového mixu ve firmě Sellier & Bellot, a.s. a popřípadě navrhnout zlepšení k vybraným nástrojům mixu společnosti. Společnost je známá především jako výrobce střeliva, na které se tato práce také zaměřuje. V první části jsou teoreticky vymezeny nástroje marketingového mixu. V praktické části je nejprve představena společnost, čím se zabývá a její historie, a dále jsou analyzovány nástroje marketingového mixu tak, jak je společnost v současné době využívá. Nakonec jsou v práci návrhy na případé vylepšení využívání nástrojů marketingového mixu.
Marketing mix in company Sellier & Bellot, a.s.
Keywords: Marketingový mix; produkt; cena; distribuce; propagace; Marketing mix; product; price; place; promotion