Předpoklady rozvoje komerčních služeb ve vybrané oblasti ekoregionu Úhlava - Mikušová, Veronika (Jihočeská univerzita, 2009)
Cílem práce je popsat vybraný region se zaměřením na danou oblast komerčních služeb, provést situační analýzu dle metodiky Ústavu územního rozvoje a vymezit předpoklady rozvoje dané oblasti komerčních služeb ve vybraném mikroregionu.
The assumptions of commercial services development in a chosen area
Keywords: mikroregion; komerční služby; situační analýza; marketingový výzkum; microregion; commercial services; situational analysis; marketing research