Typologie spotřebitelů - Parýzková, Markéta (Jihočeská univerzita, 2018)
Hlavním cílem diplomové práce je identifikovat hlavní segmenty spotřebitelů na trhu spotřebního zboží. Hlavní segmenty jsou vytvořeny na základě spotřebitelského výzkumu a také pomocí stanovených hypotéz, které jsou v práci ověřeny.
Typology of Consumers
Keywords: spotřebitel; spotřebitelské chování; marketingový výzkum; segment; segmentace; consumer; consumer behavior; marketing research; segment; segmentation