Palmový olej - spotřeba a její dopady - Bergerová, Nikola (Jihočeská univerzita, 2019)
Hlavním cílem této diplomové práce je zpracovat doporučení pro výrobce a spo-třebitele ve vztahu k používání palmového oleje.
Palm oil - Consumption and Consequences
Keywords: palmový olej; deštné pralesy; biodiverzita; biopaliva; ničení biodiverzity; rašeliniště; porušování lidských práv; palm oil; rain forest; biodiversity; biofuels; biodiversity destruction; peatlands; human rights