Programy podpory v Podblanicku - Švestková, Soňa (Jihočeská univerzita, 2015)
Práce je zaměřena na využití programů podpory v oblasti Podblanicka. Cílem bylo zhodnotit využití programů podpory využitelných pro oblast Podblanicka a posoudit navrhované změny v programovém období 2014 - 2020. Navrhnout vhodné programy podpory pro danou oblast. Úvodní část shrnuje základní teoretické koncepty vztahující se k tématu. Hlavní část je zaměřena na charakteristiku vybraného území, zhodnocení aktuálního stavu využití programů podpory, přínos pro okolí, návrh vhodných programů pro programové období 2014 - 2020. V závěrečné části jsou navrženy tři vhodné programy podpory pro daný investiční projekt v mikroregionu Podblanicko
Support programs in Podblanicko area
Keywords: Mikroregion Podblanicko; operační programy; Evropská unie; Místní akční skupina; Micro-region Podblanicko; Grants; European Union; Local Action Group