Systém e-learningových kurzů se zaměřením na zvyšování informační gramotnosti - Matuška, Miroslav (Jihočeská univerzita, 2012)
Cílem této diplomové práce je vytvoření manuálu pro e-learningový systém Moodle 2.1 a sestavení čtyř kurzů zaměřených na nejpoužívanější kancelářské programy současnosti. Cílem práce je rovněž ověření hypotézy, která tvrdí, že je e-learning efektivnější než klasická výuka.
System of e-learning courses aimed at increasing information literacy
Keywords: e-learning; kurz; kurzy; efektivita; manuál; e-learning; manual; course; efficiency