Význam standardů kvality sociálních služeb ve společnosti Ledax o.p.s. - Lencová, Drahomíra (Jihočeská univerzita, 2013)
Práce zkoumá význam standardů kvality sociálních služeb z pohledu zaměstnance sociální služby. Text této práce je rozdělen do dvou hlavních částí. První je část teoretická, zabývá se vymezením pojmů, definice sociální služby, kvalita v sociálních službách, význam a tvorba standardů kvality sociálních služeb a jejich kontrola, osobnostní předpoklady zaměstnanců sociálních služeb. V praktické části práce bylo realizováno výzkumné šetření mezi zaměstnanci společnosti Ledax o.p.s., provedena analýza, vyhodnocena data a porovnány výsledky z dotazníkového šetření.
The importance of guality standards of social services in Ledax o.p.s. company
Keywords: sociální služba; standardy kvality; kvalita služby; kontrola kvality.; social services; quality standards; quality of service; quality control.