Vývoj mezd a jeho zobrazení v účetnictví účetní jednotky (2007 - 2010) - Remtová, Šárka (Jihočeská univerzita, 2011)
Bakalářská práce na téma "Vývoj mezd a jeho zobrazení v účetnictví účetní jednotky (2007-2010)" se zabývá především klíčovým rokem 2008, protože v tomto roce se udály podstatné změny co do výpočtu mezd, tak do zdanění. Cílem práce je zhodnotit tento vývoj z pohledu zaměstnance i zaměstnavatele.
Development of wages and its projection in accounting (2007 - 2010)
Keywords: vývoj; mzdy; zdanění; rovná daň; progresivní zdanění; hrubé mzdy; superhrubé mzdy; čisté mzdy; zaměstnanec; zaměstnavatel; příjmové skupiny; světová ekonomická krize; sociální pojištění; zdravotní pojištění; development; wages; taxation; Flat Tax; Progressive Taxation; gross wages; super gross wages; net wages; employee; employer; income groups; global economic crisis; social insurance; health insurance