Plynné výpusti 14C z ETE - Janovský, Daniel (Jihočeská univerzita, 2007)
V rámci předkládané práce byly shromážděny údaje o výpustech chemických forem 14C z ventilačních komínů HVB1, HVB2 a BAPP ETE za období 2001 až 2006. Tato data jsou porovnávána s výkony obou reaktoru a koncentracích amonných iontů v chladivu primárního okruhu HVB1 a HVB2.
Gasseous effluents of 14C from NPP Temelín
Keywords: 14C; 14CO2; 14CxHy; dávková zátěž; radiotoxicita; radionuklid; lehkovodní tlakový reaktor; plynné výpusti radionuklidů; 14C; 14CO2; 14CxHy; dose impact; radiotoxicity; radionuclide; light water pressurized reactor; gaseous radioactive effluents