Chování návštěvníků nákupního centra - Popelová, Renata (Jihočeská univerzita, 2018)
Diplomová práce je zaměřena na chování návštěvníků nákupního centra Géčko. V teoretické části jsou vysvětlené základní pojmy z oblasti spotřebního chování a specifikována nákupní centra. Praktická část se zabývá kvantitativním výzkumem. Hlavním cílem práce je navrhnout doporučení pro management nákupního centra na základě dotazníkového šetření.
Behaviour of Shopping Centre Visitors
Keywords: spotřební chování; nákupní chování; nákupní centra; řízení; marketing; consumer behavior; shopping behavior; shopping center; management; marketing