Privátní značky ve vybrané obchodní jednotce - Kovandová, Martina (Jihočeská univerzita, 2010)
Má bakalářská práce je zaměřena na privátní značky ve vybrané maloobchodní jednotce. Hlavním cílem práce je provést marketingový výzkum privátních značek ve vybrané obchodní jednotce a výsledky porovnat s jinou maloobchodní jednotkou. Práce se skládá ze dvou částí. První část obsahuje přehled literatury, ve které jsou vysvětleny základní pojmy související s tématem práce. Druhá část je praktická část. V této části jsem provedla marketingový výzkum. Nakonec jsou vyhodnoceny výsledky výzkumu a navrženo několik doporučení na zlepšení situace.
Private brands in a chosen trading unit
Keywords: značka; privátní značka; maloobchod; marketingový výzkum; spotřebitel; brand; private label; retail unit; market research; consumer