Turistická informační síť pro rozvoj CR na území DSMO Mikroregionu VENKOV - Hienlová, Monika (Jihočeská univerzita, 2009)
Cílem diplomové práce bylo na základě analýzy vypracovat návrh Turistické informační sítě (TIS) pro rozvoj CR na území DSMO Mikroregionu VENKOV. Základním kamenen návrhové části je zřízení 5ti turistických informačních center a 5ti informačních míst v celkem 10ti obcích mikroregionu. Celá síť bude koordinována certifikovaným infocentrem umístěným v Mladé Vožici prostřednictvím internetového informačnícho systému. Realizací TIS budou vytvořeny odpovídající podmínky pro zajištění udržitelného rozvoje cestovního ruchu v zájmovém území.
Tourist information network for tourism development in the area of VMA Microregion VENKOV
není uveden
Keywords: cestovní ruch; turistická informační síť; turistické informační centrum; mikroregion; venkov; destinace; služby; propagace; partnerství; udržitelnost; tourism; touristic information network; touristic information centre; microregion; country; destination; services; promotion; partnership; sustainable development