Příprava učitele německého jazyka na práci s interaktivní tabulí. - Wiche, Hubert (Jihočeská univerzita, 2011)
Práce má cíl zohlednit využití interaktivních tabulí v moderní výuce cizích jazyk?, zvlášt? pak jazyka n?meckého. V teoretické ?ásti bude podána stru?ná charakteristika možností využití interaktivních tabulí: jaké druhy softwaru lze použít pro napln?ní konkrétních výukových cíl? a jaká jsou omezení t?chto program?. Praktická ?ást se zam??í na efektivní využívání IWB (interaktivní tabule) a demonstruje, co je nezbytné pro efektivní práci na IWB: tvorba nového cvi?ení, slajdu, a celého ?pracovního sešitu?.
Preparation of German language teacher for the work with interactive board
Keywords: IWB; interaktivní tabule; IWB; interactive whiteboard