Lázeňské a wellness služby jako prvek rozvoje cestovního ruchu v Karlových Varech - Franková, Aneta (Jihočeská univerzita, 2012)
Bakalářská práce se zabývá analýzou lázeňských a wellness služeb v Karlových Varech a jejich významem pro rozvoj cestovního ruchu ve vymezeném regionu. Součástí práce je analýza služeb ve vybraném podniku a návrhy, které mohou přispět k rozvoji cestovního ruchu v podniku i v celém regionu.
Spa and wellness services as a unit component of tourism development in Carlsbad
Keywords: cestovní ruch; služby cestovního ruchu; lázeňské služby; wellness služby; region Karlovy Vary; tourism; tourism services; spa services; wellness services; region Carlsbad