Výkrm japonských křepelek - Kouba, Jindřich (Jihočeská univerzita, 2019)
Náplní diplomové práce bylo zpracování literárního přehledu k problematice chovu a výkrmu japonských křepelek a provedení praktického pokusu s cílem analyzovat vliv zařazení extrudovaného lnu do krmné dávky křepelek ve výkrmu.
Fattening of Japanese quails
Keywords: křepelka; výkrm; extrudovaný len; přírůstek; jatečná hodnota; quail; fatteting; extruded flax seed; growth; meat yield