Řídící jednotka komfortních a bezpečnostních funkcí pro starší vozidla - Teffer, Jan (Jihočeská univerzita, 2021)
Bakalářská práce se zabývá návrhem, realizací, otestováním a ekonomickou rozvahou o výhodnosti kusové výroby řídící jednotky komfortních a bezpečnostních funkcí pro starší modely silničních vozidel. Řídící jednotka je sestavena na platformě Arduino a poskytuje některé komfortní prvky a prvky aktivní bezpečnosti moderních vozidel.
Comfort and safety control unit for older vehicles
Keywords: elektronika; programování; arduino; electronics; programming; arduino