Autorská kniha inspirovaná pedagogikou Marie Montessori - Pavlovcová, Helena (Jihočeská univerzita, 2014)
Helena Pavlovcová, bakalářská práce Autorská kniha inspirovaná pedagogikou Marie Montessori. Teoretická část bakalářské práce vychází z poznatků Marie Montessori a zkoumá podstatu její pedagogiky, principy a myšlenky v přístupu ke vzdělávání dítěte. Praktická část je inspirována myšlenkami Marie Montessori, která bude sloužit k vytvoření autorské knihy.
The authorial book inspired by the Maria Montessori pedagogy
Keywords: metoda Montessori; Marie Montessori; autorská kniha; Montessori method; Maria Montessori; authorial book