Mobilní konzole pro ovládání prezentací v HTML - Valdauf, Jaroslav (Jihočeská univerzita, 2013)
Cílem bakalářské práce je vytvořit kompletní balík aplikací složený z webové prezentační aplikace pro PC a webové aplikace pro mobilní zařízení, která bude sloužit pro ovládání prezentace a zároveň bude zobrazovat poznámky k jednotlivým snímkům. Komunikaci mezi aplikacemi bude zajišťovat program, který bude součástí balíku.
Mobile console for controlling presentation in HTML
Keywords: HTML5; CSS; Javascript; Node.js; Websocket; HTML5; CSS; Javascript; Node.js; Websocket