Mezinárodní úmluvy v ochraně přírody a krajiny - Kudrličková, Adéla (Jihočeská univerzita, 2015)
Obsahem této práce jsou mezinárodní úmluvy o ochraně přírody a krajiny. Bakalářská práce je zpracována formou literární rešerže, která rozebírá ochranu přírody a krajiny na území České republiky a mezinárodní spolupráci a členství v mezinárodních organizacích.
International conventions about protection of nature and landscape
Keywords: mezinárodní úmluvy; mezinárodní organizace; ochrana přírody a krajiny; international convention; international organizations; nature and landscape conservation