Změny provedené v kubánském hospodářství po nástupu Fidela Castra k moci a jejich dopad na současnou situaci - Olecká, Martina (Jihočeská univerzita, 2009)
Cílem této práce je analýza změn, které byly provedeny v kubánském hospodářství po převzetí moci Fidelem Castrem. Tato analýza bude zasazena do politického kontextu dané doby. Práce by měla sledovat následky těchto změn v daném historickém období až do dnešní doby.
The Changes in Cuban Economy after Fidel Castro´s Taking Power and their Influence on Current Situation