Podnikatelský koncept využití železniční tratě 193 pro cestovní ruch - Vovsová, Jitka (Jihočeská univerzita, 2013)
Cílem diplomové práce bylo formulovat doporučení pro využití železniční tratě 193. Doporučení byly navrženy na základě informací získaných z dotazníkového šetření, řízených rozhovorů a důkladné situační analýzy, analýzy zákazníků a konkurence. Z takto získaných dat byly navrženy varianty, jak by se trať pro rozvoj cestovního ruchu mohla využít.
The business concept of the railway line 193 for tourism
Keywords: cestovní ruch; služby cestovního ruchu; železnice; analýza oblasti; podnikatelský koncept; Netolice; tourism; tourism services; railway; analysis of the area; business concept; Netolice