Sluchová učebnice španělštiny pro děti postižené specifickou poruchou učení - dyslexií - Lacinová, Lenka (Jihočeská univerzita, 2009)
Práce je zaměřená na výuku cizích jazyků u dětí se specifickou poruchou učení, dyslexií. Teoretická část se zabývá specifickými poruchami učení, především jejich příčinani, projevy, diagnostikou a reedukací. Praktická část může sloužit jako pomůcka při výuce španělského jazyka u dětí s SPU, dyslexií. Jedná se o sluchovou učebnici španělštiny, jejíž součástí je i CD, které slouží jako sluchová opora pro čtení textů a vysvětlení nově probírané gramatiky.
Audio textbook of Spanish for children afflicted with specific learning disability- with dyslexia
Keywords: specifické poruchy učení; dyslexie; výuka cizích jazyků u dětí s SPU; sluchová učebnice španělštiny; specific learning disability; dyslexia; education of foreign languages of children afflicted with specific learning disability; audio textbook of Spanish