Vytvoření CD a MP3 přehrávače za pomoci Raspberry Pi - Kratochvíl, Ivan (Jihočeská univerzita, 2018)
Cílem této bakalářské práce je sestrojit funkční CD a MP3 přehrávač za pomoci počítače Raspberry Pi. Přehrávač bude možné ovládat hardwarovými tlačítky, infračerveným dálkovým ovládáním, z webového rozhraní a z mobilní aplikace. Dále práce obsahuje návod ke zprovoznění vytvořeného zařízení, popis zdrojového kódu a postup při jeho testování.
The construction of a CD and MP3 player using Raspberry Pi
Keywords: Raspberry Pi; hudební přehrávač; CD; MP3; python; javascript; Raspberry Pi; music player; CD; MP3; python; javascript