Řízení rozvoje venkova ve vybrané oblasti občanské vybavenosti - Kubičková, Václava (Jihočeská univerzita, 2010)
Cílem práce je analýza současného stavu občanské vybavenosti v konkrétní zvolené oblasti ve vybraném mikroregionu Pomalší a přinést konkrétní poznatky a návrhy na řešení zlepšení kvality života ve venkovské oblasti.Cílem práce je analýza současného stavu občanské vybavenosti v konkrétní zvolené oblasti ve vybraném mikroregionu Pomalší a přinést konkrétní poznatky a návrhy na řešení zlepšení kvality života ve venkovské oblasti.
The improvement of the rural development in particulare district of the amenities
Keywords: venkov; rozvoj venkova; občanská vybavenost; mikroregion; the rural area; the rurala development; district of the amenities; microregion