Hodnocení konkurenceschopnosti vybraného podniku - Mašková, Romana (Jihočeská univerzita, 2016)
Diplomová práce se zabývá hodnocením konkurenceschopnosti ve stavební společnosti HOCHTIEF CZ a.s. při využití metod a postupů strategického řízení.
Evaluation competitiveness of the selected company
Keywords: Konkurenceschopnost; konkurenční výhoda; strategické řízení; strategie; stavební společnost; SWOT analýza.; Competitiveness; competitive advantage; strategic management; strategy; construction company; SWOT analysis.