Testování výkonnosti databází - Švamberk, David (Jihočeská univerzita, 2011)
Tato bakalářská práce se zabývá testováním výkonnosti databázových platforem. Hlavním cílem je vytvoření vlastních nástrojů pro generování pokusných databází a nástrojů pro testování výkonu různých platforem. Testovací, respektive měřící nástroje jsou následně aplikovány na vybrané databázové platformy a výsledky těchto měření znázorňují grafy a tabulky, vytvořené z vyhodnocených a následně zpracovaných naměřených hodnot.
Database performance testing