Diagnostika výkonnosti podniku - Hozmanová, Carmen (Jihočeská univerzita, 2012)
Práce se zabývá diagnostikou výkonnosti podniku za účetní období 2005 - 2010, pro hodnocení byly použity tradiční i moderní ukazatele, souhrnné indexy a bankrotní a bonitní modely. Na závěr práce byly celkově dosažené výsledky srovány s průměrnými hodnotami v odvětví pro objektivní zhodnocení pomocí diagnostického systému finančních indikátorů INFA.
Diagnostic of the business performance
Keywords: Diagnostika výkonnosti podniku; vertikální a horizontální analýza; ekonomická přidaná hodnota; tradiční ukazatele; souhrnné indexy; bankrotní a bonitní modely; diagnostický systém finančních indikátorů INFA.; Diagnostic of the business performance; vertical and horizontal analysis; economic value added; traditional indicators; composite indices; models of bankruptcy and financial standing; diagnostic system financial indicators INFA.