SWOT analýza vybraného podniku - Kolář, Miroslav (Jihočeská univerzita, 2021)
Hlavním cílem této práce je provedení a zhodnocení SWOT analýzy vybraného podniku. Práce je rozdělena na teoretickou část, kde je vysvětlen význam podniku, jeho funkce a typy, dále pak je zde popsána SWOT analýza. Na část teoretickou navazuje část praktická, kde je charakterizován vybraný podnik, je na něm provedena SWOT analýza a z ní zjištěné strategie. Závěr této práce popisuje zjištěné poznatky vycházející ze SWOT analýzy, které mohou být přínosné pro volbu následující strategie daného podniku.
SWOT analysis of the selected company
Keywords: podnik; Kaufland; SWOT analýza; strategie; company; Kaufland; SWOT analysis; strategy