Personální řízení ve vybraném podnikatelském subjektu - Doležalová, Vlasta (Jihočeská univerzita, 2011)
Cílem diplomové práce je analýza systému personální práce ve vybraném podnikatelském subjektu, jeho posouzení a zhodnocení a návrh změn na zlepšení a zefektivnění řízení této oblasti. Jako metodu získání informací pro tuto práci byly užity otázky sestavené pro manažery a další informace získané z interních dokumentů společnosti.
The management of human resources in a chosen company
Keywords: řízení lidských zdrojů; zaměstnanec; činnosti personálního řízení; personální činnosti; management of human resources; employee; actions of human resources; personal activities