Děti mladší 3 let v mateřské škole - Cigánková, Hana (Jihočeská univerzita, 2015)
Tématem bakalářské práce je přijímání dětí mladších tří let k docházce do mateřské školy. Teoretická část je zaměřena na vývojová specifika dětí od jednoho do tří let. Praktická část obsahuje rozhovory a dotazníky s učitelkami, které pracují s touto věkovou skupinou. Cílem bakalářské práce je vypracování metodického postupu pro práci s dětmi od jednoho do tří let v mateřské škole.
Children younger than 3 years old in kindergarten
Keywords: mateřská škola; děti; vývojová specifika; metodický postup; rozhovory; Kindergarten; children; developmental specifics; systematic procedure; interviews