Návrh dispozičního řešení univerzální výrobní haly v obci Dolní Bukovsko, okres České Budějovice. - Blažek, Martin (Jihočeská univerzita, 2011)
Diplomová práce řeší dispoziční řešení univerzální výrobní haly v lokalitě územního plánu obce Dolní Bukovsko. V práci jsou pojednány dvě konstrukční varianty. Následně je zpracována projektová dokumentace univerzální výrobní haly pro vydání stavebního povolení v rozsahu, který se předkládá pro ohlášení jednoduché stavby dle Vyhlášky 499/2006 Sb., o dokumentaci staveb. Předkládaný projekt reflektuje současné požadavky na zabudování moderních výrobních technologií, ekonomické hledisko minimálních investičních nákladů na stavbu a optimalizaci provozních nákladů dané výroby ve středně velké výrobní hale.
Draft layout of versatile production facility in the village of Dolní Bukovsko, České Budějovice district.
Keywords: Výrobní hala; dokumentace staveb; stavební povolení; Factory building; building documentation; building permit;