Analýza personální práce ve vybraném podniku - Bastlová, Hana (Jihočeská univerzita, 2009)
V bakalářské práci byla provedena charakteristika vybraného podniku, kterým je firma BBH Tsuchiy s. r. o. Následovala analýza personálního řízení, zejména některých stěžejních činností týkajících se řízení lidských zdrojů. Činnosti, které jsou v práci popsány jsou: vývoj zaměstnanosti, vytváření a anlýza pracovních míst, získávání a výběr pracovníků, hodnocení a odměňování pracovníků, vdělávání a rozvoj zaměstnanců a péče o pracovníky. Z provedené analýzy personálních činností bylo provedené vyhodnocení práce personalistů a následně doporučeny změny pro zefektivnění řízení lidských zdrojů v podniku.
Analysis of personnel work in a particular company
Keywords: Personální plánování; mzda; fluktuace; personální oddělení; hodnocení pracovníků; odměňování pracovníků; získávání pracovníků.; Personnel planning; salary; turnover; personnel department; evaluation; remuneration of workers; recruiting.