Hodnotící prvky v publicistickém stylu ruských médií ve výstupech týkajících se České republiky (v 1. pololetí roku 2011) - Kuhnová, Eva (Jihočeská univerzita, 2012)
Předmětem bakalářské práce je analýza hodnotících prvků používaných v článcích, sděleních a dalších textech, týkajících se České republiky a její prezentace v Ruské federaci, v 1.pololetí roku 2011. Teoretická část předkládá základní informace o publicistickém stylu. Praktická část se zaměřuje na jazykovou analýzu.
The evaluating elements in a journalism style of Russian media in the outputs concerning the Czech Republic (the first half year of 2011)
Keywords: Publicistický styl; hodnotící prvky; ruské články; journalistic style; evaluative elements; russian articles