Dlouhodobý majetek v účetnictví města Volyně - Churaňová, Eva (Jihočeská univerzita, 2008)
Analýza hospodaření s majetkem města Volyně. Poukázat na problematiku majetkových vztahů a na daňový dopad k majetku města Volyně.
Long-term propery in accounting of town Volyně
Keywords: Územně samosprávní celek; dlouhodobý majetek; rozpočet; hospodaření s majetkem; příspěvkové organizace; problematika daní; management of property; allowance organization; budget; long-term property