Projekt využití regionálního letiště pro cestovní ruch - Blatský, Libor (Jihočeská univerzita, 2014)
Cílem práce bylo provést analýzu potenciálu letiště, dopady jeho rozvoje a modernizace pro cestovní ruch v regionu.Byla provedena situační anylýza regionu a hodnocení konkurece. Po zvážení možností byla jako alternativa dalšího rozvoje letiště navržena varianta začlenění se do evropského projektu Dunaj-Vltava.
The project uses a regional airport for tourism
Keywords: cestovní ruch; rozvoj cestovního ruchu; doprava; letecká doprava; destinace; projekt; Tourism; Development of Tourism; Transport; Air Transport; Destination; Project