Migrace obyvatelstva v regionu ORP Milevsko - Šitnerová, Simona (Jihočeská univerzita, 2012)
Předložená bakalářská práce se věnuje vnitřní a vnější migraci správního obvodu obce s rozšířenou působností Milevsko, coby územně správní jednotky Jihočeského kraje zřízené k roku 2003. Po stručnějším rozboru historického vývoje migrace na celém území České republiky, v Jihočeském kraji a v regionu Písecka, následuje hlubší analýza bilančních a strukturálních charakteristik migrace sledovaného správního obvodu obce s rozšířenou působností v letech 1992 až 2009. Textová část je doplněna kartografickou, grafickou a tabulkovou přílohou.
Migration of population in the region of village with extensive authority Milevsko
Keywords: vnitřní a vnější migrace; správní obvod obce s rozšířenou působností Milevsko; migrační toky; strukturální charakteristiky migrace; inner and outer migration; the district of a village with extensive autority Milevsko; migration flows; structural characteristics of migration