Průzkum produktů turistického infromačního centra v Berouně v návaznosti na analýzu zážitkového marketingu - Broženská, Lucie (Jihočeská univerzita, 2007)
Práce analyzuje produkty Městského informačního centra v Berouně a Informačního centra keltské kultury v Nižboře. Dále je v ní je zde zachycena analýza kulturních akcí na území Berounska a využití zážitkového marketingu v dané oblasti.
Product research of tourist information centre in Beroun in acordance with event marketing analysis
Keywords: Berounsko; TIC; Event marketing; Informační centre keltské kultury; Český kras; Křivoklátsko; Hořovicko; Berounsko; TIC; Event marketing; Information centre of celtic culture; Český kras; Křivoklátsko; Hořovicko