Forenzní analýza mobilních telefonů s OS Android - Chaloupka, Jiří (Jihočeská univerzita, 2018)
Bakalářská práce Forenzní analýza mobilních zařízení s OS Android se zabývá problematikou forenzní analýzy vybraných komunikačních aplikací fungujících na mobilních zařízení využívajících OS Android, které je momentálně nejpoužívanějším OS a dokumentuje umístění jednotlivých zájmových informací v rámci struktury OS Android.
Forensic analysis of mobile devices running Android
Keywords: OS Android; digitální důkaz; forenzní analýza; zajišťování dat; komunikační aplikace; OS Android; digital evidence; forensic analysis; data acquisition; communication application