Integrace zdravotně postižených občanů do zaměstnání a cíle EU v otázkách postižení - Ciglbauerová, Iva (Jihočeská univerzita, 2006)
Bakalářská práce se věnuje tématu politiky Evropské unie v oblasti zdravotního postižení a dále integraci zdravotně postižených občanů do zaměstnání se zaměřením na jejich postavení na trhu práce. Práce se skládá z pěti hlavních částí.
The integration of the physically handicapped people into the workplace and the goals of the EU in the matters of physical or mental handicaps
Keywords: politika Evropské unie v oblasti zdravotního postižení; the EU policy in the sphere of health disability