Rekonstrukce rodinného domu s minimálními investičními náklady. - Tácha, Luděk (Jihočeská univerzita, 2007)
Diplomová práce je zaměřena na vypracování návrhu projektové dokumentace na rekonstrukci rodinného domu s minimálními pořizovacími náklady. Cílem této práce je naleznout optimální možnost stavebních úprav objektu dle požadavků investora. Je třeba zvolit kompromisní řešení mezi ideálním způsobem rekonstrukce a finančními možnostmi daného investora. Návrh je vypracován ve dvou variantách, z nichž po konzultaci s vedoucím diplomové práce, byla jedna vybrána a dopracována do stadia pro vydání stavebního povolení.
The reconstruction of a villa with minimal investment costs.
Keywords: rekonstrukce; projektová dokumentace; stavební povolení; technická zpráva; realizace stavby; reconstruction; project documentation; building permission; technical report; construction realization