Červený kříž v Českých Budějovicích v letech 1881 - 1918 - Tůmová, Romana (Jihočeská univerzita, 2017)
Práce se zabývá zmapováním historie Červeného kříže na území Českých Budějovic.
Red Cross in Czech Budweis in years 1881 - 1918
Keywords: Historie; spolky; Červený kříž; České Budějovice; History; associations; Red Cross committee; Czech Budweis