Moda haute couture v Rossii i Čechii: istorija i sovremennost - Strogush, Anastasia (Jihočeská univerzita, 2021)
Bakalářská práce se skládá z úvodu, 3 kapitol, závěru a seznamu literatury. Každá kapitola začíná stručným popisem a je rozdělena do podkapitol. Podkapitola obsahuje základní informace o modě: historie, tradice, charakteristické rysy, způsoby chování a oblékání. Práce je vypracována v ruském jazyce.
Fashion Haute Couture in Russian and Czech: History and Present
Keywords: Historie; tradice; charakteristické rysy; způsoby chování; oblékání.; History; traditions; features; behaviors; ways dressing.