Marketingová komunikace agroturistických farem na Benešovsku - Krubner, Ladislav (Jihočeská univerzita, 2014)
Hlavním cílem této práce bylo zhodnocení současné situace vybraných agroturistických farem na Benešovsku z hlediska jejich struktury, spolupráce s místní akční skupinou (MAS), způsobu a efektivnosti jejich marketingu. Teoretickými východisky bylo studium dostupné literatury včetně internetových zdrojů. Poznatky z teoretické části byly následně konfrontovány s informacemi získanými v rámci empirické části. Tou byly řízené rozhovory s majiteli a provozovateli agroturistických farem ve sledovaném regionu a představiteli místních akčních skupin. Na základě získaných informací a podnětů byla v závěrečné části práce formulována doporučení. Ta směřují k optimalizaci marketingové strategie agroturistických farem na Benešovsku.
Marketing of agritouristic farms in the Benesov region
Keywords: Marketingová komunikace; marketing; agroturistická farma; agroturistika; cestovní ruch; Benešovsko; místní akční skupina; MAS Posázaví.; Marketing communication; marketing; agro-tourist farm; agro-tourism; tourism; Benešovsko region; local action group; LAG Posazaví.