Outdoorové aktivity v Beskydech a jejich vliv na rozvoj CR - Dubina, Michal (Jihočeská univerzita, 2008)
Práce je zaměřena na mikroregion Frýdlantsko v Beskydech, na oblast letních outdoorových aktivit. Obsahem je popis oblasti, dotazníkový průzkum účastníků CR a jeho vyhodnocení, popis problémů mikroregionu v oblasti outdoorových aktivit a dává návrhy a opatření pro jejích možné řešení.
Outdoor activities in Beskydy and their influence on tourism
Keywords: outdoor; outdoorové aktivity; pěší turistika; cyklistika; cestovní ruch; mikroregion; Beskydy; outdoor; activity; Beskydy; tourism; hikking; cycling