Předpoklady rozvoje cestovního ruchu v oblasti Blatensko - Říská, Monika (Jihočeská univerzita, 2011)
Cílem bakalářské práce bylo prostřednictvím analýzy cestovního ruchu v oblasti Blatensko odhalit skrytý potenciál cestovního ruchu a vytvořit nový produkt cestovního ruchu pro vybraný segment návštěvníků. Nejprve byla nastudována odborná literatura a vypracována literární rešerše. Poté se vypracovala situační analýza, proběhlo terénní šetření a byly zpracovány návrhy a opatření. Na základě výsledků terénního šetření byl navrhnuty dva nové produkty.
Assumptions for Development of Tourism in the Area of Blatná
Keywords: cestovní ruch; předpoklady cestovního ruchu; rozvoj cestovního ruchu; marketing; situační analýza; terénní šetření; produkt cestovního ruchu; Blatensko; tourism; assumptions of tourism; development of tourism; marketing; situation analysis; field survey; product of tourism; microregion Blatensko